Kopie van Kopie van header-4

Binnenkort starten we met een themabijeenkomst of mini cursus rondom thema’s als opvoeding, omgaan met je financiën of investeren in relaties/je huwelijk, gericht op het versterken van familiebanden / relaties. 

voor kinderen - Joy for Kids

IMG_2243

Vijf keer per jaar organiseren we een Old School Kinderfeest, om kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Kinderen genieten van springkussens, waterglijbaan, knutselwerkjes nav een thema, genieten van terugkerende kinderverhalen, zingen liedjes, horen Bijbelverhalen en krijgen onderwijs in het samen spelen en voor elkaar zorgen. Er wordt veel lol gemaakt, omdat we geloven dat geluk en plezier op deze jonge leeftijd ongelooflijk belangrijk is! Ouders zijn uiteraard welkom om te blijven hangen voor een mooie ontmoeting en meebeleven van dit feest.

Mini kinderboerderij

image00001

Rondom Old School leven verschillende dieren, zoals pony’s, geiten, konijnen, kippen en poezen bij elkaar. We zien dat onze ‘miniboerderij’ een aantrekkingskracht heeft op kinderen en ouders, waarbij kinderen al vroeg leren genieten en te zorgen voor mens en dier. Heteen groot deel van ons dierenteam bestaat dan ook uit tieners die graag met de dieren bezig zijn. Ook zijn er op woensdagmiddag regelmatig knuffel - uurtjes waar kinderen uit de wijk met kleine dieren kunnen knuffelen en spelen.  

buurt restaurant

IMG_2925

Dit jaar willen we drie maal een hoogwaardig buurtrestaurant organiseren, en worden mensen uit de wijk in Apeldoorn Zuid via de voedselbank uitgenodigd om te komen eten. Tijdens deze avond willen we mensen echt in de watten leggen en naast een 5 gangen diner (verzorgt door de vrijwilligers van het cateringteam, aangevuld met een of twee koks) een muzikaal intermezzo aanbieden.

 

Stichting Old School

Oude Beekbergerweg 151c

7333AE  Apeldoorn

Contactgegevens

Registratie

RSIN 856889386

KvK nummer is 67235794

Statuten Stichting Old School