IMG_2897

In de woonkamer ontmoet je elkaar bij de houtkachel voor een goed gesprek. Met een kop koffie in je hand, deel jij jouw verhaal. En, er wordt geluisterd.

De huiskamer van Old School is met zorg en aandacht gezellig ingericht, zodat mensen genieten van een mooie plek voor een leuke ontmoeting of goed gesprek. Natuurlijk met een kop koffie of thee erbij. Ook is de huiskamer de plek waar (naast de kelder voor tieners en jongeren) tal van activiteiten worden georganiseerd, waar jij van kan genieten, waardoor je wellicht wordt geïnspireerd of waardoor je nieuwe contacten met andere wijkbewoners opdoet. Meer dan welkom in de huiskamer van Old School!

Huiskamer huren?

De huiskamer van Old School is een ruime en gezellige woonkamer met houtkachel in het hart van de verbouwde voormalige basisschool. 

Mocht je de huiskamer willen huren voor een vergadering of gezellig feestje? Dat kan. Er is zowel een beamer, LED – TV, de snelste Wifi en natuurlijk een muziekinstallatie aanwezig. De grote woonkeuken heeft voor max 25 personen borden, bestek en alles wat nodig is voor jouw moment. Onder de huiskamer is een grote kelder met gezellige bar. Buiten hebben we een lounge plek onder de kapschuren en een mancave voor stoere mannenpraat. 

Wil je er tijdens een vergadering even op uit? Old School ligt in het hart van zuiderpark van Apeldoorn voor een frisse wandeling. 

Nieuwsgierig geworden? Laat dan hier van je horen!

Stichting Old School

Oude Beekbergerweg 151c

7333AE  Apeldoorn

Contactgegevens

Registratie

RSIN 856889386

KvK nummer is 67235794

Statuten Stichting Old School