IMG_2897

In de woonkamer ontmoet je elkaar bij de houtkachel voor een goed gesprek. Met een kop koffie in je hand, deel jij jouw verhaal. En, er wordt geluisterd.

De huiskamer van Old School is met zorg en aandacht gezellig ingericht, zodat mensen genieten van een mooie plek voor een leuke ontmoeting of goed gesprek. Natuurlijk met een kop koffie of thee erbij. Ook is de huiskamer de plek waar (naast de kelder voor tieners en jongeren) tal van activiteiten worden georganiseerd, waar jij van kan genieten, waardoor je wellicht wordt geïnspireerd of waardoor je nieuwe contacten met andere wijkbewoners opdoet. Meer dan welkom in de huiskamer van Old School!

Huis/woonkamer HUREN?

Mocht je de huiskamer willen huren voor een vergadering of gezellig feestje? Dat kan. Er is zowel een beamer, LED – TV, de snelste Wifi en natuurlijk een muziekinstallatie aanwezig. De grote boerenkeuken heeft voor maximaal 25 personen borden, bestek en alles wat nodig is voor jouw moment. Onder de huiskamer is een grote kelder met gezellige bar. Buiten hebben we een lounchplek onder de kapschuren en een mancave voor stoere mannenpraat. Wil je er tijdens een vergadering even op uit? Old School ligt in het hart van het Zuiderpark van Apeldoorn voor een frisse wandeling. Win – win situatie. Door het geven van een gift voor gebruik van de huiskamer, is deze gift fiscaal aftrekbaar, én help je de ANBI – stichting aan inkomsten. Op die manier kunnen we blijvend activiteiten organiseren voor de wijk! 

Nieuwsgierig geworden? Laat dan hier van je horen!  

Stichting Old School

Oude Beekbergerweg 151c

7333AE  Apeldoorn

Contactgegevens

Registratie

RSIN 856889386

KvK nummer is 67235794

Statuten Stichting Old School